top of page
IMG_1891.JPEG


ERBJUDANDE

Hjärtligt välkomna till avkopplande försäsongshelger!

På Millestgården Eco Lodge kan du njuta av lugnet, naturen och utsikten. Efter en dag på fjället eller byn väntar en varm och stor bastu, en trerätters middag och kanske en drink framför brasan. Sedan en god natts sömn i sköna sängar. Vår relax, gym och fina yogasal står till ditt förfogande under hela vistelsen. Maten lagas på gården av råvaror från bygden. Varje dag serveras frukostbuffé med möjlighet att packa med ett paket till lunch på fjället.

 

Den 1a advent går årets Julmarknad av stapeln på Millestgårdens loge. Julstämning, mängder av vackert hantverk, lunchcafé med långkok och hembakat och glögg mm serveras.

I paketet ingår:

2 nätter i dubbelrum med badrum inklusive frukost

Tre-rätters höstmiddag både fredag & lördag

Bastu, gym och yogasal 

 

Pris: 1600kr/person 

Enkelrumstillägg: 400kr

Paketet går att boka alla helger tom 17 dec

IMG_1430.JPEG

“Supermysig vistelse i vacker miljö, familjär stämning med fin inredning och superb mat i restaurangen, allt väldigt prisvärt. Små rum men gott om gemensamma ytor att hänga i, vacker trädgård och fint med kvällsdopp i älven nedanför. Rekommenderas varmt! ”

— Par som bodde över i juni

042B1A3F-2F84-41FA-9F2C-46B93E7A3D78.JPG

“Inredningen är jättefin och stämningen på hotellet är så mysig! Underbart att sitta med en kopp te framför brasan på kvällarna.
Personalen är oerhört hjälpsam och trevlig och det är en väldigt familjär stämning.
Åt middag på hotellet en kväll och det var en fantastisk måltid!”

— Familjeresa i oktober

bottom of page