top of page
Matsal1.jpg

Eat and drink

Millestgården Eco Lodge serves a balanced diet where the food is carefully prepared and influenced by the regional food tradition. As much as possible, we use locally produced and organic ingredients.


BREAKFAST 08:00 – 09:00

Every day a buffet breakfast is served with the option of packing sandwiches for lunch in the mountains. If needed, breakfast can be served earlier.

DINNER 18:30 – 20:00
The evening's dinner consists of vegetarian starter soup, main course of the meat or fish of the region, a vegetarian main course and side dishes such as salads, fermented and baked root fruits and vegetables. Bread with butter and hummus, and coffee.
189kr
We always have a selection of desserts to round off with and bar with wine, beer, avec and various hot drinks.

MENY 

v 15

Tisdag

Sparrissoppa

Älgchili med majskräm och matkorn

Bakad pumpa med fetaost och rostade frön

Hallonsorbet med mynta maränger

 

Onsdag

Spenatsoppa med ägghalva

Pocherad torsk med vitvinssås och dillslungad potatis

Bakade tomater

Blåbärspaj med vaniljvisp

 

Torsdag 

Grön ärtsoppa med pepparrotsvisp

Rökt regnbåge med romsås och dillslungad potatis

Linsbiffar med soltorkad tomat och fetaost, örtcrème

Chokladmousse med skogshallon

 

Fredag 

Potatis och purjolökssoppa

Lammfärsbiffar med tomatsås och klyftpotatis

Risotto med skogssvamp

Vaniljglass med varma hjortron

 

349kr

Välkomna att boka bord!

0647-72272

 

Lördag abonnerat för bröllop

 

Midsommar
bottom of page